کدام کتاب آشپزی بهتر است؟

میراث مکتوب- کتاب های «آشپزی» از جمله خودآموزها به شمار می آیند. متأسفانه ما از این گونه آثار در دوره های مختلف تاریخی زبان فارسی، به میزان کافی نداریم. دو اثر فاخر در این گونۀ نوشتاری باقی مانده از دوره قاجاریه کتاب «سفرۀ اطعمه» تألیف میرزا علی اکبر خان آشپزباشی و «خوراکهای ایرانی» تألیف نادر میرزا قاجار است. این دو اثر در فاصلۀ زمانی بسیار نزدیک به هم در این دوره نوشته شده اند و گویای سبک نگارشی زمان خود هستند.
دکتر سالومه رستم پور در مقاله ای با عنوان «مقایسۀ تطبیقی دو کتاب آشپزی دوره قاجاریه از منظر ادبیات» می کوشد تا ضمن معرفی دو اثر، ویژگی های سبکی و ساختار نوشتاری آنها را بررسی کند و شباهت ها یا تفاوت های این آثار را با یکدیگر و یا با سایر آثار مکتوب دورۀ قاجاریه بازگو کند.

برای بهره گیری بیشتر از این مقاله روی «دریافت فایل» کلیک کنید.


افزودن دیدگاه جدید

Filtered HTML

  • نشانی صفحه‌ها وب و پست الکترونیک بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • تگ‌های HTML مجاز: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.

Plain text

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • نشانی صفحه‌ها وب و پست الکترونیک بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
جهت اطلاع از آخرین اخبار و مطالب ثبت‌نام نمائید