مقالۀ چهارم کتاب «جُمَل الفلسفة» دربارۀ موسیقی نوشتۀ محمدبن علیبن عبداللّهبن محمد هندی به کوشش محمدتقی حسینی تصحیح و از سوی مؤسسۀ پژوهشی میراث مکتوب منتشر شد.
ابونصر فتح بن موسی خضراوی در کتاب «نظم الأنماط المُبدَعات من کتاب الإشارات» که با تصحیح علی اوجبی به چاپ رسیده، در قالب ارجوزه و مثنوی نمطهای هشتم، نهم و دهم اشارات ابوعلیسینا را به نظم درآورده است.
فرهنگ مصادر عربی ـ فارسی با نام «کتابُ المُهَذَّب فِی المَصادر» نوشتۀ یعقوب بن احمد کُردی نیشابوری (تألیف پس از سال ۴۳۸ هجری قمری)، به صورت نسخهبرگردان با تحقیق مسعود قاسمی به چاپ رسیده است.
مؤسسۀ پژوهشی میراث مکتوب سیصد و هفتاد و چهارمین اثر خود را به انتشار تصحیح «دیوان عبدالقادر نائینی (زنده در قرن هفتم)» با مقدمه، تصحیح و تعلیقات محمود ندیمی هرندی و تهمینه عطائی کچوئی اختصاص داده است.
شرح ثمره بطلميوس در احكام نجوم، از آثار خواجه نصيرالدين طوسى است كه آن را جليل اخوان زنجانى تصحيح كرده و مقدمهاى عالمانه بر آن افزوده است.
کتاب «نزهة الزاهد و نهزة العابد» اثری است ادبی و دعایی از قرن ششم یا هفتم هجری از مؤلفی ناشناخته که وی در آن با نثری شیوا و بیانی استوار به توضیح یا ترجمه کلمات روحبخش امامان معصوم (ع) پرداخته است.
«مثنوی مظهر الآثار (به پیروی از منظومۀ مخزن الاسرار نظامی گنجوی) سرودۀ شاه جهانگیر هاشمی کرمانی، با تصحیح، مقدمه و تعلیقات حامد حسینخانی منتشر شده است.
کتاب «آثار احمدی» با عنوان فرعی تاریخ زندگانی پیامبر اسلام و ائمه اطهار(ع)، تألیف احمد بن تاجالدین استرابادی، از سوی مؤسسۀ پژوهشی میراث مکتوب بازچاپ شد.
کتاب «فرائد الفوائد» در احوال مدارس و مساجد، تألیف محمدزمان بن کلبعلی تبریزی، با تصحیح رسول جعفریان، از سوی مؤسسۀ پژوهشی میراث مکتوب بازچاپ شد.
«تاریخ بیهق» (سبزوار فعلی) نوشتۀ ابوالحسن علی بن زید بیهقی معروف به ابنفُندق (۴۹۰-۵۶۵ ق.) با تحقیق و تصحیح سلمان ساکت، منتشر شده است.
سجاد آیدنلو یک فرد نیست، یک مؤسسه است و کتاب آذربایجان و شاهنامه، یک کتاب تألیفی نیست، یک دانشنامه دربارۀ شاهنامه و آذربایجان است.